“Χ”αμένοι Αστέρας και Άρης

Πέτυχαν από ένα γκολ και πήραν από έναν βαθμό Αστέρας Τρίπολης και Άρης στην έδρα του πρώτου τέσσερις στροφές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Τρίπολης έψαχνε την νίκη για να ανέβει στην έκτη θέση που οδηγεί στα play-off ενώ ο Άρης για να πλησιάσει στο -1 τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που οι “πράσινοι” στραβοπατήσουν στο Αθηναϊκό ντέρμπι με την Α.Ε.Κ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλά 20λεπτα αγωνιστικού χρόνου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13ο λεπτό ο Άρης. Στο τρίτο κερδισμένο κόρνερ του Άρη οι κεντρικοί αμυντικοί του συνεργάστηκαν,με τον Δεληζήση να γυρίζει την μπάλα σκαστά παράλληλα στο τέρμα και τον Βέλεθ να την στέλνει με κεφαλιά στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Η ισοφάριση ήρθε 13 λεπτά αργότερα(26′) για τον Αστέρα δια ποδός Μαρκ Φερνάντες. Ο Ιγκλέσιας επιχείρησε μία σέντρα εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Μπαράλες και στρώθηκε στον Μαρκ Φερνάντες ο οποίος με γυριστό σουτ και πλάτη στο τέρμα έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κουέστα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κώτσιρας έκανε μία πανέμορφη ατομική ενέργεια περνώντας την μπάλα πάνω από το αριστερό μπακ του Άρη και πριν η μπάλα σκάσει κάτω την έδωσε πάσα με τακουνάκι στον Μουνάφο. Ο δεύτερος άλλαξε το παιχνίδι για τον Μαρκ με τον Ισπανό να πιάνει ένα τρομερό γκολ και την μπάλα να γλύφει την συμβολή των δοκών.

Για τον Άρη ο Φετφατζίδης έμοιαζε ασταμάτητος καθώς ήταν αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια όπου ντρίμπλαρε ασταμάτητα από τα αριστερά κι έβγαζε καίριες κάθετες μπαλιές που τρύπαγαν την άμυνα του Αστέρα, με κύριο στόχο τους τον Λάρσον, όμως καμία δεν την εκμεταλλεύτηκε ο Σουηδός επιθετικός.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντιγκινί στο 57′ και τον Σάσα στο 61′.

Στο 83′ από λάθος του αριστερού οπισθοφύλακα του Άρη ο Μαρκ επωφελήθηκε μες την μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει τελευταία στιγμή κόρνερ.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρίσκει τον Αστέρα στην όγδοη θέση με 26 βαθμούς ενώ τον Άρη στην 5η με 33.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο(64′ Μπ. Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Ντέλετιτς, Μαρκ Φερνάντες(90’+2 Βαλιέντε), Κρέσπι(78′ Ριέρα), Μπαράλες.

Άρης Θεσσαλονίκης(Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα(90′ Τόνσο), Φετφατζίδης, Λάρσον(90’+1 Σόουζα), Ντιγκινί(68′ Ντουρμισάι).

 

Κίτρινες κάρτες: Μαρκ Φερνάντες(40′), Μπαράλες(64′), Ιγκλέσιας(80′)/ Λάρσον(64′), Γκάμα(71′)

Κόκκινες κάρτες:

Διαιτητής: Τσαμούρης
Βοηθοί: Κωνστάντιος, Βασιλόπουλος
Τέταρτος: Πολυχρόνης
VAR: Σιδηρόπουλος
AVAR: Κωστάρας

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ