“Χ”αμένοι βαθμοί για Μαρσέιγ, στραβοπατήμα για Λυών

Στραβοπατήμα για τη Μαρσέιγ και τη Λυών, επιβλητική εμφάνιση από την Μετς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Δύσκολα φαίνεται πως έβαλε η Μπορντό στη Μαρσέιγ, η οποία δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) με τους Μασσαλούς να παραμένουν ωστόσο δεύτεροι με 43 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Νις, η οποία επικράτησε με 2-1, στην έδρα της, της Λυών. Το ματς ήταν αρκετά σκληρό, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με δέκα παίκτες μόλις στο 22ο λεπτό λόγω αποβολής του Μαρσάλ, ενώ και η Νις έμεινε και εκείνη με δέκα παίκτες, με την αποβολή του Ουνάς στο 45′. Σκόρερ για την Νις ήταν ο Ντόλμπεργκ με δυο προσωπικά τέρματα (33′, 63′), ενώ για την Λυών ο Εκαμπί στο 45’ πέτυχε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων. Με αυτή τη νίκη η Νις ισοβάθμησε με τη Λυών στους 32 β.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη νωρίτερα η Μετς επικράτησε της Σεντ Ετιέν με 3-1, φτάνοντας έτσι τους 26 βαθμούς. Ο Νγκετέ με δυο προσωπικά τέρματα στο 44′ και στο 70′ έβαλε μπροστά στο σκορ την Μετς, ενώ ο Ντιαλό στο 63′ διαμόρφωσε το 3-0. Το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Χαμουμα στο 89′ για το τελικό 3-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ