“Χ”αμός στην Premier League

Η 21η αγωνιστική της Premier League συνεχίστηκε σήμερα. Τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν ισοπαλία ενώ μόνο υπήρχαν μόλις δύο αγώνες με κάποιον νικητή. Οι δύο τυχερές ομάδες ήταν οι Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας. Ο αγώνας της Μπόρνμουθ και της Γουότφορντ άργησε να ξεκινήσει καθώς υπήρχε έντονη βροχόπτωση αλλά όπως φάνηκε στο τέλος έβρεξε και πολλά γκολ.

Η Τσέλσι υποδέχτηκε την Σαουθάμπτον και ήρθαν ισόπαλες 0-0. Η γηπεδούχος ομάδα κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και απειλούσε συνέχεια όμως βρήκε μπροστά της έναν φανταστικό Gunn. Από την άλλη και η Σαουθάμπτον είχε τις στιγμές της και ήταν αρκετά απειλητική όμως όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να κερδίσει τον Kepa.

Γουέστ Χαμ και Μπράιτον ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στην έδρα της πρώτης. Η Μπράιτον όμως ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 56′ με τον Stephens και στο 58′ ο Duffy διπλασίασε την διαφορά. Όμως στο 66′ ο Arnautovic μείωσε και ο ίδιος παίκτης στο 68′ ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Η πιο μεγάλη ισοπαλία της ημέρας ήταν αυτή μεταξύ της Μπόρνμουθ και της Γουότφορντ με σκορ 3-3. Η Γουότφορντ προηγήθηκε με δύο γκολ του Deeney στο 14′ και 27′. Ο Ake μείωσε στο 34′ ενώ ο Wilson στο 36′ ισοφάρισε. Η Γουότφορντ ξαναπροηγήθηκε με τον Sema στο 38′. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40′ από τον Fraser.

Η Μπέρνλι ανέτρεψε το σκορ μέσα στην έδρα της Χάντερφιλντ και πήρε την νίκη με 1-2. Αρχικά η Χάντερσφιλντ προηγήθηκε στο 33′ με τον Mounie. Στο 40′ ο Wood ισοφάρισε για την ομάδα του. Η Χάντερσφιλντ στο 41′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Schindler δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό το πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε η Μπέρνλι και πήρε το προβάδισμα στο 74′ με τον Barnes. Στο 90′ και η Μπέρνλι έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Brady αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Η Γουλβς φιλοξένησε την Κρίσταλ Πάλας και έχασε με 0-2. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτος σκόραρε ο Ayew στο 83′ και δεύτερος ο Milivojevic στο 90+3′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ