“Χ”αρισε βαθμούς η Μπέτις, άνετη επικράτηση της Βιγιαρεάλ

Η Μπέτις χάρισε τον έναν βαθμό στην Αλαβές παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα, ενώ ισοπαλες χωρίς τέρματα έμειναν Βαλένθια και Εσπανιόλ.

Εύκολη επικράτηση για την Βιγιαρεάλ κόντρα στην Σεβίλλη με τρία γκολ, χωρίς όμως να μπορέσει να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Μπέτις – Αλαβές 1-1

Τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Μπέτις και Αλαβές, αφού ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Laliga. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 15’ με τον Σέσλο αλλά στο 28’ η Αλαβές κατάφερε να ισοφαρίσει, στο 28’ ο Μαριπάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δεν άφησε την Μπέτις να πάρει το τρίποντο. Βαθμολογικά η Αλαβές παρέμεινε πάνω από την Μπέτις έχοντας 36 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι 33.

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 3-0

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο η Βιγιαρεάλ καθάρισε το ματς κόντρα στην Σεβίλλη, αφού στο 20’ ο Γκονθάλεθ πέτυχε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1) ο Τόκο Εκαμπί βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-0. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, συγκεκριμένα στο 86’ ο Πεντραθα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο, φτάνοντας έτσι τους 23 βαθμούς χωρίς όμως η Βιγιαρεάλ να ξεφεύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Βαλένθια – Εσπανιόλ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαλένθια και Εσπανιόλ, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Οι «νυχτερίδες» έφτασαν τους 32 βαθμούς, ενώ η Εσπανιόλ ισοβάθμησε με την Λεγανές με 29 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ