Χιμένεθ: ” Βελτίωση και αποτελεσματικοί στην επίθεση”

Βελτίωση και αποτελεσματικότητα στο σύνολο της ομάδας είδε ο Μανόλο Χιμένεθ στην σημερινή νίκη…ξέσπασμα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε φυσικά και για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου:

Για το αν αυτό που θέλει να δει από εδώ και στο εξής είναι η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου επιθετικά και η ΑΕΚ όλου του 90λεπτου αμυντικά: «Η αλήθεια είναι ότι βελτιώνουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δείξαμε σοβαρότητα στην άμυνα και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Μπορεί να φαίνεται ότι όλα ήταν εύκολα όταν τελειώνει 4-0 το ματς, αλλά η ομάδα δούλεψε πολύ και δεν επέτρεψε πολλά στον Παναιτωλικό, ο οποίος είναι καλή ομάδα».

Για τον Σβάρνα και αν θα μπορέσει να διεκδικήσει θέση βασικού στο μέλλον: «Ο Τσιγκρίνσκι είναι τραυματίας, ο Τσόσιτς τιμωρημένος. Γιαννούτσος και Σβάρνας δουλεύουν πάρα πολύ καλά, αλλά ο Γιαννούτσος ήταν και με την εθνική ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όταν μπαίνουν κάποιοι παίκτες να βοηθούν την ομάδα. Επαιξε ένα δυνατό, έντονο παιχνίδι ο Σβάρνας, είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό που έχει κάνει και τώρα πρέπει να δούμε αν έχει χρόνο για να ξεκουραστεί ως την Τετάρτη. Επαιξε με το στρες, είχε διάθεση να δείξει πράγματα και αν σκεφτούμε πόσο καιρό είχε να παίξει, είναι λογικό να είναι κουρασμένος».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν άφησε τον Παναιτωλικό να παίξει καθόλου αφού ήταν συνεχώς στην άμυνα του: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε καλή άμυνα που ξεκινούσε από ψηλά με το πρέσινγκ, συνολικά ως ομάδα. Μερικές φορές κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι είναι λάθος της άμυνας το να δεχθείς γκολ ή της επίθεσης αν δεν βάλεις γκολ, αλλά είναι η ομαδική λειτουργεία πάντα που κάνει τη διαφορά. Εχω δει πολλά ματς του Παναιτωλικού και δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τον Δέλλα, όχι επειδή είναι φίλος μου, αλλά επειδή ο Παναιτωλικός προσπαθεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το στυλ που έχει αυτή η ομάδα, το πώς παίζει. Αν δεν φάνηκε σήμερα καλή ομάδα ο Παναιτωλικός, είναι επειδή η ΑΕΚ δεν του το επέτρεψε».

Για τους παίκτες που βγήκαν τραυματίες: «Ο Μπακασέτας τραυματίστηκε σε μια υπερέκταση του ποδιού του. Ο Κλωναρίδης είχε κράμπες απλά επειδή έτρεξε πάρα πολύ. Οσα χιλιόμετρα έκανε, τα έκανε σε σπριντ. Αλλά αν θέλουμε να τον κάνουμε πολυεργαλείο, σήμερα έκανε μεγάλο παιχνίδι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ