Χιμένεθ: «Μακριά από το πώς θα πρέπει να παίζουμε»

Προβληματισμένος φάνηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη τύπου, από την εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και την ήττα στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης:

Για το 2ο ημίχρονο και εάν υπάρχει εξήγηση: «Ναι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει απίστευτα 45 λεπτά και όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά και είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες αλλά βάλαμε ένα γκολ στο α’ μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία και απο τις πέντε φάσεις έβαλε γκολ στις τέσσερις. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές»

Για τους παίκτες του: «Όχι δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα δεν σταματά. Εμείς είμαστε μακριά από το πώς θα πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά»

Για το εάν η ομάδα είναι απροπόνητη: «Όχι δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ το μόνο που λέω είναι η ομάδα να μοιάζει με εκείνη που εμφανίστηκε στο α’ μέρος. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή μας δουλειά»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ