Χιμένεθ: “Oφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”

Ποτέ δεν χάνει αυτός που προσπαθεί, δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικος της Ένωσης φάνηκε πεπεισμένος πως η ομάδα θα καταβάλει την απαραίτητη προσοχή στο ματς, ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης στην συνέντευξη τύπου:

Σχετικά με τον αντίπαλο: «Aυτό που κάνω είναι να επικεντρώνομαι στους δικούς μου ποδοσφαιριστές. Δεν θα ήθελα να κάνω δημόσια ανάλυση του αντιπάλου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου φτάνουν μόνο δύο: ο ΠΑΟΚ και εμείς φέτος».

Για το που θα κριθεί το αποτέλεσμα: Δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στον πρώτο τελικό, δεν αξίζαμε να νικήσουμε στον δεύτερο. Κάθε παιχνίδι, κάθε διοργάνωση, κάθε σεζόν είναι διαφορετική ιστορία. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο θα αποφασίσει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ: Είμαι πεπεισμένος ότι αν οι ποδοσφαιριστές μου θα βγουν στο γήπεδο και είναι 100% αυτοί που πρέπει να είναι, γιατί ξέρουμε καλά ότι ένα παιχνίδι δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα και τη δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ούτε μόνο από τη φυσική κατάσταση και την ψυχολογία. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτή την ομάδα, γιατί κάθε μέρα προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη λέξη προσπάθεια στη ζωή κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν χάνει αυτός που προσπαθεί να νικήσει.».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ