Χορεύοντας στην βροχή…

Ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης, επικρατώντας του Άρη με 0-2, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ.

Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε σημαντική νίκη και κλείδωσε την Ευρώπη και την 4η θέση, αφήνοντας 6 βαθμούς πίσω του τον Άρη.

Οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν διαβασμένοι στο παιχνίδι τους και δεν έδωσαν περιθώρια στον Άρη να ελπίζει σε κάτι.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κάναντι ο Κουλούρης, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ του Μανούσου (17’) και σκόραρε το δεύτερο (36’).

Ο αγώνας:

Ορεξάτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες, δείχνοντας διάθεση να παίξουν ‘’ανοικτό’’ ποδόσφαιρο.

Στο 7ο λεπτό καλή στιγμή για τον Άρη, με τον Τζανακάκη να κάνει την σέντρα από τα δεξιά, με τον Ντιγκινί να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μέγερι.

Ο Άρης έδειχνε πιο επιθετικός, ψάχνοντας το γκολ, καθώς ήθελε να καλύψει την διαφορά τερμάτων του πρώτου γύρου, όμως ο Ατρόμητος ήταν πιο ουσιαστικός και απειλητικός, κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στο 14ο λεπτό οι Περιστεριώτες μετά από αντεπίθεση, ο Μανούσος έκανε την ατομική προσπάθεια και με συρτό και δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουέστα.

Ότι δεν έκανε πριν ο Μανούσος, το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα (17’). Ο Κουλούρης με όμορφη σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Μανούσο στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά, νίκησε τον τερματοφύλακα του Άρη, κάνοντας το 0-1.

Ο Άρης συνέχισε στο ίδιο επιθετικό ρυθμό, αλλά ο Ατρόμητος έδειξε ‘’διαβασμένος’’, κλείνοντας τους χώρους στην άμυνα.

Η έντονη βροχόπτωση βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, δυσκολεύοντας τις  προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Μπρούνο με ωραία ενέργεια, πάσαρε στον Κουλούρη, ο οποίος απέναντι από τον Κουέστα, πλάσαρε εύστοχα, πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης παρουσιάστηκε νευρικός στο παιχνίδι του, με τον Ατρόμητο να διατηρεί το υπέρ του αποτέλεσμα.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν έγινε κάποια ουσιαστική φάση, με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Κίτρινες: Βέλεθ – Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος, Μάντσον, Καρασαλίδης

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης (80’ Μαρτίνες), Βέλεθ, Ρος, Βαλεριάνος (70’ Κορκούτ), Σιώπης, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Λάρσον, Ντιγκινί

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (84’ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ουάρντα (93′ Ούμπιντες), Κουλούρης (89′ Ενσικουλού)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ