Χορηγός για καλό σκοπό ο Χάρι Κέιν

Ο επιθετικός της Τότεναμ και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, αποφάσισε να γίνει σπόνσορας στην Λέιτον Όριεντ την επόμενη χρονιά, ώστε να «διαφημίζονται» φιλανθρωπικά ιδρύματα στο μπροστινό μέρος.

Ο σύλλογος της League 2 ανακοίνωσε ότι η φανέλα στους εντός έδρας αγώνες θα αναγράφει ένα ευχαριστήριο μήνυμα για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενάντια στο «Covid-19», ενώ η φανέλα για τους εκτός έδρας αγώνες και η 3η εναλλακτική θα έχουν τα λογότυπα «Children’s Hospice» και «Mental Health Charity».

Να σημειωθεί ότι ο Χάρι Κέιν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το 2011 με τη φανέλα της Όριεντ, καθώς αγωνιζόταν εκεί ως δανεικός για μισή σεζόν.

Όσα δήλωσε ο Άγγλος στράικερ:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα μόλις κάνα δυο μίλια μακριά από το γήπεδο και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ανταποδώσω στο σύλλογο όσα μου πρόσφερε στην αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας.

Αυτή η πρωτοβουλία μού δίνει επίσης μια πλατφόρμα για να μπορώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες της πρώτης γραμμής και σε όλες τις αγαθοεργίες εκεί έξω που παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ