Χρειάζεται την υπέρβαση πρώτα από τον πάγκο!

Ο Γρηγόρης Παπαγιαννάκης σχολιάζει την νέα τραγική εικόνα του Ηρακλή, τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και την προοπτική της υπέρβασης στον πάγκο της ομάδας. 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι προ των πυλών της εξόδου από τον Ηρακλή, καθώς δεν κατάφερε να αλλάξει αυτή την «αρρωστημένη» εικόνα της ομάδας, και η χθεσινή τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού για την διαφωνία με την διοίκηση στο θέμα παραγκωνισμού των παικτών που έμειναν εκτός αποστολής.

Η επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία πρέπει να μην είναι δοκιμασμένες λύσεις, αλλά ένας προπονητής που να βγάζει το πάθος που λείπει από τους παίκτες, αλλά και επιτέλους να τους κάνει ομάδα, και όχι ένα συνονθύλευμα που είναι τώρα. Ο κρυφός πόθος του κόσμου είναι ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, αλλά το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Ο Ηρακλής θέλει προπονητή με προοπτική, ασχέτως τι θα γίνει την φετινή περίοδο.

Η διοίκηση μελετάει προπονητές, όμως μια δοκιμασμένη λύση με προπονητές που δεν είναι πρωταγωνιστές, τότε ο Ηρακλής απλά θα προσπαθήσει να σώσει την χρονιά. Μια χρονιά που εξελίσσεται δραματικά σε πολλά επίπεδα, καθώς η ομάδα δεν θυμίζει σε κανένα σημείο ομάδα, διότι δεν υπάρχει πλάνο.

Το πλάνο των προσθαφαιρέσεων θέλει και προπονητή ο οποίος να γνωρίζει από παίκτες πρωταγωνιστές, και όχι πάλι να φορτωθεί το ρόστερ με λύσεις που απλά είναι για να σωθεί μια χρονιά. Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει βάλει αρκετά χρήματα, και δείχνει διατεθειμένος να βάλει ακόμα περισσότερα ώστε να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ, όμως πρέπει και ο ίδιος να βγει στην επίθεση για τα όσα συμβαίνουν.

Η συνέντευξη του Στάθη Καραντώνη αναφέρει ακόμα για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού, κάτι που αποδεικνύει ότι οι συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κρίθηκαν αναποτελεσματικές, και πως έμειναν απλά στα λόγια και στις υποσχέσεις. Επίσης ο Τομ Παπαδόπουλος καλό ήταν να παραθέσει μια συνέντευξη τύπου ώστε να παρουσιαστεί και ο ίδιος και να μιλήσει για όλα. Για τις επαφές με τον κ. Βασιλειάδη, για το δικό του πλάνο και όραμα, και για το τι θέλει να κάνει στον Ηρακλή μελλοντικά.

Ο κόσμος ανησυχεί και νιώθει απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας, και περιμένει αποφάσεις άμεσες, χωρίς βέβαια πάλι με τα ίδια λάθη. Ο Ηρακλής δεν είναι καμία ομάδα της σειράς, και θέλει να πρωταγωνιστεί πάντα!

Υ.Γ: Όταν η ομάδα θα είναι έτσι, τόσο θα δίνεις «τροφή» σε κάποιους για να βγάζουν Μπέους, Καγιούληδες και τους υπολοίπους και να σε λοιδορούν.  Πρέπει να μεριμνήσει άμεσα η ΠΑΕ και σε αυτό το ζήτημα των δηλώσεων.

Υ.Γ 1: Πολλοί προπονητές είναι ελεύθεροι, αλλά λύσεις τύπου Μιχάλη Γρηγορίου και Σάκη Τσιώλη που είναι ένα σκαλί πάνω από Βοσνιάδη και Ελευθερόπουλο δεν είναι λύσεις. Ο Ηρακλής θέλει έναν προπονητή που να ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Καλός θα ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά είναι στον ΟΦΗ, και ελεύθερος είναι και ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς.

Υ.Γ 2: Ο μπασκετικός Ηρακλής βρίσκει τα βήματα του αλλά θέλει και άλλη ενίσχυση, τίποτα δεν είναι δεδομένο, και είναι ακόμα νωρίς. Ο Ηρακλής θέλει ακόμα μια ενίσχυση στο «5», καθώς ο Ιωνικός έδειξε τα «δόντια» του μετά την ήττα στο Ιβανώφειο με την προσθήκη Μαυροκεφαλίδη.

Υ.Γ 3: Η ομάδα βόλεϊ έδειξε ξανά το κακό της πρόσωπο, αλλά είπαμε πως θα χρειαστεί ενίσχυση, και για να γίνει αυτό θέλει οικονομική στήριξη. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ