Χωρίς Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ, με 16 παίκτες η ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την ΑΕΛ στην Λάρισα (17:15) για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Ο “δικέφαλος του βορρά” θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, έτσι ώστε να έχει καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική (23/2), αλλά και για να μην αυξηθεί η διαφορά από την κορυφή.

Η θεσσαλική ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς ο στόχος είναι να τοποθετηθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας για να συμμετάσχει στα πλέι οφ και να κατοχυρώσει ένα ευρωπαικό εισιτήριο.

Στην αποστολή της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα δεν συμπεριλήφθηκε ο Βιεϊρίνια λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Μίσιτς και Μπίσεσβαρ. Αντιθέτως, οι Πέλκας και Βαρέλα θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Από την άλλη πλευρά, στην απόστολη της ΑΕΛ δεν συμπεριλήφθηκαν οι τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Μπούστος, Μιχαήλ, ενώ εκτός απόστολης έμεινε ο νεαποκτηθέντας Στελιάνο και οι Σουλούκος, Φουρκιώτης, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί για τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς στην διάθεση του δεν θα έχει τον Μασούρα λόγω τραυματισμού, τους Ουάρντα, Κάτσε που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και τους Ζίζιτς, Νούνιτς που τέθηκαν εκτός με υψηλό πυρετό τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Νάγκυ, Μόρας, Γκόλιας, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς, Λουφάκης, Μούζεκ, Ασούμπρε, Μπάλλας, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Παπάζογλου, Τόρζε, Πινακάς, Βινίσιους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ