Χωρίς Γιόχανσον και Μπουζούκη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη (19:00), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague.

Το Τριφύλλι θα παλέψει για τη νίκη, την οποία χρειάζεται κυρίως για λόγους ψυχολογίας, αφού μετά τη μείωση βαθμών, λόγω τιμωρίας, έχουν χάσει πλέον τον στόχο της πέμπτης θέσης.

Ο Γιώργος Δώνης μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, από την οποία έμεινε εκτός ο Κάτσε.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τιμωρημένος Γιόχανσον και οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης που ακολουθούν θεραπεία.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, που ξεπέρασε την ίωση, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Αρμενάκας και Αποστολάκης.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος είχε επικρατήσει απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης με το επιβλητικό 5-1, ενώ πέρσι στη Ριζούπολη οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κότσαρης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Αρμενάκας, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ