Χωρίς δύο παίκτες-κλειδιά ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό(19:30, Novasports 1HD) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Σουρωτή.

Οι Αρκάδες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν δεχθεί από τρία σε κάθε μία, γεγονός ώσπου προβληματίζει τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο, ως προς την αμυντική συνοχή της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει σε δύο παίκτες-κλειδιά για τον Αστέρα της φετινής σεζόν, τον Ιγκλέσιας και τον Καλτσά.

Ο πρώτος που είναι ο αρχηγός της ομάδας και ένας παίκτης όπου κάνει όλη την “βρώμικη” δουλειά μες το γήπεδο ενώ παράλληλα είναι και ανίκητος στις εναέριες μονομαχίες, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στην γάμπα.

Ενώ και ο Καλτσάς που είναι από τους πιο μαχητικούς και ακούραστους παίκτες, έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα αναγκαστεί να απουσιάσει.

Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τους εξής:
Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλο, Μαρτίνεθ, Κώτσιρα, Βαλιέντε, Σάλας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδη, Φερνάντεθ, Μανιάς και Δουβίκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ