Χωρίς Ιντέγε κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19.00), στη ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το 0-0 του Βικελίδης, θα αναζητήσουν το γκολ που θα τους δώσει προβάδισμα και θα τους βοηθήσει να κυνηγήσουν την πρόκριση.

Στην αποστολή του Άρη δεν συμπεριλήφθηκε τελικώς ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος σε κουβέντα που είχε με τον Μίκαελ Ένινγκ άφησε να εννοηθεί πως νιώθει έτοιμος και ότι θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα του, να βρεθεί στα ημιτελικά.

Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε να μην πάρει το ρίσκο και άφησε εκτός τον Νηγηριανό επιθετικό παρόλο που η αποθεραπεία του πήγε πολύ καλά και δείχνει να χαίρει άκρας υγείας.

Πέρα από την απουσία του Ιντέγε, ο Ένινγκ θα έχει στην διάθεση του όλους τους υπόλοιπους παίκτες και κατά πάσα πιθανότητα θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή του πρώτου αγώνα.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ