“Χ”ωρίς κάτι ιδιαίτερο Αστέρας και Ατρόμητος

Ατρόμητος και Αστέρας αναμετρήθηκαν στην Τρίπολη στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την έναρξη της νέας σεζόν με το παιχνίδι να λήγει 1-1.

Από ένα ημίχρονο ουσιαστικά είχαν οι δύο ομάδες. Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο, πέτυχαν ένα γκολ και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα, ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο δεύτερο και με την σειρά τους θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι παίκτες του Κάναντι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 3′ να ανοίξουν το σκορ με τον Κουλούρη, ο οποίος μετά από σέντρα του Μανούσου έκανε με πλασέ το 0-1.

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια και στο 66′ είχαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία με τον Κυριακόπουλο να κάνει το σουτ και τον Μέγιερι να διώχνει. Στο 75′ ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τσιλιανίδη που με ένα φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνειθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Μπουσούλαντζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Νασιμέντο, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μούζακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Σόουζα και Λαζαρίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ