Χωρίς Καλαιτζάκη, ατομικό ο Λεκαβίτσιους

Με την προπόνηση της Κυριακής(2/6) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ για το Game 3 των ημιτελικών της Basket League.

Οι πρωταθλητές προηγούνται ήδη με 2-0 και θέλουν ακόμα μία νίκη προκειμένου να σφραγίσουν την παρουσία τους στους τελικούς και στο δρόμο για έναν ακόμα τίτλο.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γιώργος Καλαιτζάκης , ενώ ο Λούκας Λεκαβίτσιους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή και των δύο να κρίνεται αμφίβολη.

Αναλυτικά: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA (3/6, 21.00), που είναι η τρίτη της ημιτελικής φάσης των Playoffs του πρωταθλήματος της Basket League, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ ΤΗΝ Κυριακή (2/6) το απόγευμα με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα και θεραπευτική αγωγή λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιώργος Καλαϊτζακης καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο στήθος έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ