Χωρίς Κουλιμπαλί κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη σήμερα (19:00) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ και το Τριφύλλι θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για λόγους ψυχολογίας, αφού πλέον έχει απομακρυνθεί αρκετά από τον στόχο του, την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Δώνης, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης των πράσινων, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι. Ωστόσο στη χθεσινή προπόνηση προέκυψε ένα απρόοπτο πρόβλημα.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποχώρησε τραυματίας, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του διπλού. Ο Αφρικανός αμυντικός υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα στο «ΥΓΕΙΑ» και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα μέρες, καθώς διαγνώστηκε με οίδημα στην έξω κεφαλή του γαστροκνημίου του δεξιού ποδιού.

Εκτός αποστολης έμειναν επίσης ο Μπουζούκης και ο Μαυρομμάτης, οι οποίοι ακολούθησαν και χθες ατομικό προγραμμα.

Αντίθετα, ο Έλληνας προπονητής θα έχει στη διάθεση του τις υπηρεσίες του Γιόχανσον και του Κάτσε.

Οι δυο ομάδες στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχαν έρθει ισόπαλοι με 1-1 στην Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα οι πράσινοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής,

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ