“Χ”αμένοι βαθμοί για την Ατλέτικο

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Γρανάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση για τους «ροχιμπλάνκος», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Laliga.

Σε ένα φτωχό από φάσεις πρώτο ημίχρονο η μοναδική καλή στιγμή ήταν η χαμένη ευκαιρία του Μοράτα μόλις στο 4ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βάλει μπροστά την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ατλέτικο πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά προηγήθηκε με τον Λοντι στο 61’ για τι 0-1. Η Γρανάδα ωστόσο έβγαλε αντίδραση και τελικά ισοφάρισε στο 67’ ο Σάντσες για το τελικό 1-1.

Οι “ροχιμπλάνκος” βρίσκονται στην 3η θέση και ισοβαθμούν έστω και προσωρινά με τη Ρεάλ Μαδρίτης με 25 βαθμούς, ενώ η Γρανάδα βρίσκεται στην έκτη θέση με 21 βαθμούς.

Γρανάδα (Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Ντίαθ, Σάντσεθ (71′ Μαρτίνεθ), Κίνι, Ντουάρτε, Μοντόρο, Γκοναλόν, Αζίζ (67′ Φερνάντεθ), Βαδίγιο (65′ Ματσίς), Πουέρτας, Σολδάδο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Ομπλάκ, Τρίπιερ, Λόντι, Φελίπε, Ερμόσο, Ερέρα, Κόκε, Βιτόλο (83′ Πόβεδα), Γιορέντε (75′ Ζοάο Φέλιξ), Κορέα (55′ Λεμάρ), Μοράτα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ