“Χ”ωρίς νικητή το Εσπανιόλ – Ουέσκα

Σκούρα τα βρήκε η γηπεδούχος Εσπανιόλ κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Ουέσκα, μιας και κατάφερε να της κλέψει βαθμούς και να μοιραστούν τον ένα πόντο της ισοπαλίας (1-1) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Laliga.

Ο Γρανέρο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 20’ της αναμέτρησης με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Σανταμαρια.

Με το δεξί ξεκίνησε, όμως το δεύτερο ημίχρονο η Ουέσκα, αφού η ομάδα της Αραγωνίας δεν τα παράτησε και στο 47’ ο Ετσέιτα, με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να στέρησαν το τρίποντο από την Εσπανιόλ, δεν ξέφυγαν όμως από την τελευταία θέση έχοντας μόνο 19 βαθμούς, από την άλλη η Εσπανιόλ έφτασε τους 30 και βρίσκεται στην 13η θέση του πίνακα.

Σκόρερ: 20’ Γρανέρο, 47’ Ετσέιτα

Κίτρινες: Ετσέιτα, Σεμέντο, Γρανέρο / Αβίλα, , Χουάνπι, Γκαλαν

Εσπανιόλ: Λόπεθ, Ροζάλες, Λόπεζ, Χερμοσο, Βιλά(64’ Πεδρόσα), Ροκα(78’ Σεμέντο), Μελεντο, Γρανέρο(64’ Φερέιρα), Νταρντερ, Γου, Ιγκλέσιας

Ουέσκα: Σανταμαρια, Πουλιντο, Ντιαγε, Ετσέιτα, Γκαλαν, Γκομεθ, Ριβέρα(68’ Ερέρα), Χουάνπι(82’ Ερνάντες), Ακαπο, Γκαλεγκο, Αβίλα(71’ Φερέιρο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ