«Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι της Βαρκελώνης

Για την 19 αγωνιστική της La Liga, Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν αντιμέτωπες στο Στάδιο RCDE, αλλά δεν υπήρξε νικητής στο τοπικό ντέρμπι, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλες σε 2-2.

Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή της μπάλας και με στατικές φάσεις προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, χωρίς καμία επιτυχία. Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, η Εσπανιόλ βρήκε δίχτυα, αφού στο 23’, ο Ρόκα εκτέλεσε το κερδισμένο φάουλο και ο Νταβίντ Λόπεζ ξέφευγε από τον ντίπαλό του για να πάρει την σέντρα, στέλνοντας με δυνατή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί, αλλά ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί κράτησαν το υπέρ τους σκορ.

Ο Σουάρες χρίστηκε σκόρερ στο 50’, όταν ο Άλμπα έκανε την σέντρα στην περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα (59’), ο Σουάρες έστειλε την μπάλα στην περιοχή, όπου ο Βιδάλ ήταν αμαρκάριστος και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, κάνοντας την ανατροπή.

Οι «Μπλαουγκράνα» ανέβασαν κι άλλο τον ρυθμό της αναμέτρησης και έχασαν ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Η Εσπανιόλ απείλησε στο 78’, με τον Λέι Γου, ο οποίος πήδηξε ψηλά αξιοποιώντας την σέντρα, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στον Νέτο, ο οποίος έκανε πολύ καλή απόκρουση. Οι στατικές φάσεις για τους γηπεδούχους δεν είχαν αποτέλεσμα, αφού δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν. Στο 88’, ο Λέι Γου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν από την άκρη της περιοχής έκανε το σουτ και κατάφερε να σκοράρει για το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Λόπεζ Τζ., Ρόκα – ντε Γιόνγκ

Κόκκινες: ντε Γιόνγκ (δεύτερη κίτρινη)

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεζ, Βίλα, Μπερνάρντο, Νάλντο, Λόπεζ Τζ., Μενέλντο (Λέι Γου 74’), Ρόκα, Νταβίντ Λόπες (Ιτουράσπε 67’), Βίκτορ (Βάργκας 62’), Ντάρντερ, Κάγιερι

Μπαρτσελόνα: Νέτο, Ρομπέρτο, Λενγκλέτ, Πικέ, Άλμπα, Ράκιτιτς (Βιδάλ 46’), Μπουσκέτς, ντε Γιόνγκ, Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν (Σεμέδο 80’)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ