Χωρίς τον Κυριακίδη, αλλά με Μάζουρεκ και Μοράρ

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα (11/2, 19:00) στο Αγρίνιο την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σουπερ Λίγκ. Τα «καναρίνια» θέλουν να διατηρήσουν το σερί νικών στην έδρα τους, αλλά και να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης . Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 8η θέση και ισοβαθμούν με την Ξάνθη.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους γνωστούς απόντες Καμαρά,Μάρκος  Πάολο και Ηλία Γιαννιώτη. Επίσης εκτός θα είναι οι τραυματίες Δημήτρης Κυριακίδης και Νικος Μαρινάκης, αλλά και ο τιμωρημένος Ντίας.

Στην αποστολή επέστρεψαν οι Μάζουρεκ και Μοράρ.

Αναλυτικά η αποστολή :

Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Βασιλούδης, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Μοράρ, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μάζουρεκ, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνης.

Στην αντιπέρα όχθη, οι Βυσσινοί βρίσκονται στην 12 η θέση με 20 βαθμούς και θα επιχειρήσουν να πάρουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Φέστα θα παραταχτεί  χωρίς τους Γκοΐκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Καρανίκα. Αλλά θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Μπράλιτς.

Αναλυτικά η αποστολή :

Κρίστινσον, Παϊτέρη, Μόρα, Γκόλια, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Φατιόν, Μπάλλα, Σεσέροβιτς, Ακόστα, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Λεοζίνιο, Νούνιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούσιο, Μπράλιτς, Μπέρτο και Σικάφκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ