Χωρίς τρεις ταξίδεψε για την Λήμνο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Χωρίς τρεις παίκτες ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την Λήμνο εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ήφαιστο για το πρωτάθλημα της Basket League.

Συγκεκριμένα Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει στη διάθεση του τους τους Στεφάν Λάσμε και Ματ Λοτζέσκι όπως επίσης και τον Κιθ Λάνγκφορντ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Άντριαν Πέιν που ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, αντίθετα ο Αμερικανός κόουτς μπορεί να υπολογίζει τους Βουγιούκα και Καλαιτζάκη οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει στο Κάουνας.

Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθύμισε ότι «λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ