Χ-αλαρό ξεμούδιασμα για την ΑΕΚ

Ισόπαλες με 1-1 έμειναν ΑΕΚ και Σταλ Σταλόβα στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό τέστ των κιτρινόμαυρων επί πολωνικού εδάφους.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στα προηγούμενα τρία φιλικά.

Μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης η Σταλ είχε το πρώτο δοκάρι στο ματς, ο Βίτασικ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ΑΕΚ προσπαθούσε να κρατήσει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς οι Πολωνοί είχαν δυσκολέψει αρκετά την Ένωση και στο 43’ ο Μίστρζικ έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Φιτζίβκιεβιτς ήταν στην σωστή θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στο δεύτερο ημίχρονο για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Χρυσή αλλαγή αποδείχτηκε ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος στο 70′ πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κόνεφολ στο σουτ του Μπότου, πλάσαρε και έγραψε το 1-1.

Μετά τις αλλαγές η Ένωση είχε την πρωτοβουλία κινήσεων και τον απόλυτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε να βρει το δεύτερο γκολ για να κάνει την ανατροπή. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1.

Σκόρερ: 70′ Μάνταλος / 43′ Φιτζίβκιεβιτς

ΑΕΚ: Αθανασιάδης(61’ Τσιντώτας), Σταμούλης, Οικονόμου(65’ Βράνιες), Σβάρνας, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς(65’ Σιμάο), Μπότος(71’ Ζαραλδες), Σαρδέλης(65’ Μάνταλος), Γιακουμάκης(71’ Κλωναρίδης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ