Ψάχνει για επιθετικό η Γιουνάιτεντ και ο Σόλσκιερ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτά έντονα να λύση το πρόβλημα της επιθετικής γραμμής καθως οι Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο Σόλσκιερ παραδέχτηκε ότι η ομάδα ψάχνει διακαώς έναν επιθετικό μετά φυγή των Λουκάκου και Σάντσες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σόλσκιερ:

«Είναι ξεκάθαρο πως με τη φυγή των Λουκάκου και Σάντσες η ομάδα χρειαζόταν έναν επιθετικό. Ο Λουκάκου έπρεπε να φύγει και το ξέρει. Δεν ήθελε να είναι εδώ και δεν έχει νόημα να κρατάμε παίκτες που δεν θέλουν να αγωνίζονται εδώ. Ψάχνουμε έναν δημιουργικό επιθετικό που να έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα, αλλά πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο. Υπήρχαν διαθέσιμοι επιθετικοί το καλοκαίρι, αλλά δεν ταίριαζαν με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτόν που ζητήσαμε. Δεν έχει νόημα να πάρεις έναν παίκτη για τον οποίο δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσεις. Θέλουμε παίκτες που θα μείνουν εδώ για πολύ καιρό. Σκέφτομαι πρώτα το κλαμπ και μετά τον εαυτό μου. Έτσι είναι το σωστό και το πρέπον. Συζητάω πολύ με την διοίκηση και έχει πιστή σε αυτό που κάνουμε».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ