Ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς

Στα “Πηγάδια”(19:00 ΕΡΤ) απέναντι στην Ξάνθη τίθεται αντιμέτωπος ο Αστέρας Τρίπολης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1 Interwetten όπου και ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς σε αυτό.

Ο Χιμένεθ υπολογίζει και πάλι στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδης ενώ θα απουσιάσει ο Μπόρχα Φερνάντεζ που ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό καθώς και ο Σίτο που κι αυτός έχει υποστεί θλάση αλλά στον τετρακέφαλο.

Επιπλέον στην αποστολή των Αρκάδων έχει συμπεριληφθεί και ο νεοερχόμενος Μουνάφο που ξαναυπέγραψε στην ομάδα έπειτα την τετράμηνη αποδέσμευση του.

 

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Αντζουλάς, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τζίμας, Ριέρα, Λουίς Φερνάντεθ, Χουαρέγκι και Μπαράλες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ