Ωραίος ο Βόλος νίκησε και τον Άρη

Σημαντική νίκη για τον Βόλο, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της «νεοφώτιστης» ομάδας ύστερα από το διπλό επί του Πανιωνίου την προηγούμενη αγωνιστική και ταυτόχρονα η δεύτερη απώλεια βαθμών για τον Άρη ύστερα από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο γήπεδό του.

Σε ένα ωραίο ματς με καλό ρυθμό, οι δύο ομάδες έβρισκαν χώρους και δημιουργούσαν ευκαιρίες.

Σκόρερ για τους Βολιώτες ο Έρικ Γέντρισεκ στο 55ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. ΕΝώ ο κορυφαίος του αγώνα, ήταν αναμφίβολα ο γκολκίπερ της θεσσαλικής ομάδας, Θανάσης Γκαραβέλης.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Άρης έκανε την πρώτη του ευκαιρία, με τον Ντιγκινί που έπιασε μια κεφαλιά, με τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Βόλος «απάντησε» με σουτ του Μουνίθ μετά το στρώσιμο με το κεφάλι του Γέντρισεκ και τον Κουέστα να αποσοβεί το γκολ.

Στο 16’ ο Βόλος έκανε ακόμη μια ευκαιρία με την προσπάθεια του Ζοάο να διώχνει ο Κουέστα.

Στο 54’ ο Λύρατζης έκανε ένα σουτ για τον Βόλο, ο Σάσα βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο Κομίνης καταλόγισε το πέναλτι.

Και έτσι στο 55’ ο Γέντρισεκ σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0 για τον Βόλο.

Το γκολ του Βόλου «αφύπνησε» τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι βγήκαν μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση.

Στο 69’ ο Γκαραβέλης μπλόκαρε κεφαλιά του Μαρτίνες ύστερα από σέντρα του Σούντγκρεν.

Στο 73’ ο τερματοφύλακας του Βόλου απέκρουσε ωραίο πλασέ του Φετφατζίδη.

Στο 82’ ο Γκάμα έκανε σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Ντιγκινί πλάσαρε στην κίνηση, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει και στη συνέχεια τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά, ο Ζοάο έκανε συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του Κουέστα.

Βόλος (Χουάν Φερνάντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71’ Μαξ Αουγκούστο)

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Σάσα, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι (57’ Λάρσον), Ιντέγε (65’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Κόρχουτ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ