Όλα τα βλέμματα στο 100ο Klassiker

Όλα τα βλέμματα στρέφονται απόψε στο 100ο Klassiker στο Μόναχο(19:30). Η Bayern υποδέχεται την πρωτοπόρο Dortmund στην 28η αγωνιστική της Bundesliga με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι μόλις στους 2 βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι έχουν ως μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να βρεθούν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα. Το ειδυλλιακότερο σενάριο και γι αυτούς θα ήταν να φύγουν με τους 3 βαθμούς από την Βαυαρία για να ξεφύγουν στο +5 και να είναι με το ένα χέρι στην “σαλατιέρα” 6 στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Bayern έχει τα προβλήματά της. Ο “φύλακας-άγγελος” της Neuer δίνεται αμφίβολος, ενώ εκτός υπηρεσιών τέθηκαν και οι Robben, Tolisso και Davies. Ο Kovac, που δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 5 ματς με αντίπαλο την ομάδα της Βεστφαλίας καλείται να βρει μία λύση στην τεράστια φετινή αμυντική αδυναμία της ομάδας του για να πάρει τους 3 βαθμούς.

Από την άλλη η Borussia ταξίδεψε ως το Μόναχο με αρκετές απουσίες ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών της κάνοντας το έργο της ακόμα πιο δύσκολο από ότι ήταν. Ο πρώτος σκόρερ, Paco Alcacer, και ο Guerreiro έμειναν πίσω στο Dortmund. Ο πρώτος λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο χέρι στο παιχνίδι με τη Wolfsburg, ο τελευταίος για άγνωστο προς το παρόν λόγο. Όπως επίσης εκτός αποστολής παρέμειναν για μία ακόμη αγωνιστική και οι Hakimi, Pulisic, Philipp.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ