Όρθιος στη Λάρισα ο ΟΦΗ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο ΟΦΗ από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της ΑΕΛ, αφού το τελικό 0-0 μοίρασε από έναν πόντο για την κάθε ομάδα.

Με επιφύλαξη και σκοπιμότητα και συνάμα πάθος ο Όμιλος φεύγει από τον Θεσσαλικό κάμπο με έναν βαθμό στο …σακούλι και η προσπάθεια για αναρήχηση στη βαθμολογία συνεχίζεται με επιτυχία.

Από την άλλη η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα της μετά την ήττα από την Λαμία.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε για την Λάρισα στο 3’, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Πίτι ο Μόρας πήρε την κεφαλιά, με τον Στρέζο να μπλοκάρει. Ο ΟΦΗ απάντησε στο 9’, με τον Κυριακίδη να παίρνει την κεφαλιά από τη σέντρα του Πλατέλλα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ

Μέχρι το 20’ ο ΟΦΗ κατάφερνε να ελέγχει τον ρυθμό, όμως η Λάρισα ισορρόπησε και χτυπώντας κυρίως με τη δεξιά της πλευρά, βρήκε χώρους χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν συνέβη τίποτα ιδιαίτερο, καθώς υπήρξαν πολλές διακοπές με σημαντικότερη λόγω του τραυματισμού του Βουό όπου αντικαταστάθηκε από Αραβίδη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά στο 2ο μέρος και στο 50′ ο Κούνιτς έχασε μία καλή ευκαιρία με μία κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω. Ο Φατιόν 3΄αργότερα είχε ένα σουτ λίγο άουτ. Η ομάδα του Φέστα εξακολούθησε να βρίσκει φάσεις όμως η άμυνα του ΟΦΗ και ο Στρέζος έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους διατηρώντας έτσι το 0-0, μάλιστα προς το τέλος ο Πλατέλλας είχε ένα σουτ λίγο έξω.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα (86′ Χούμπτσεβ), Πίτι, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν), Ντέλετιτς.

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος (62′ Παπάζογλου), Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (72′ Ντίνας), Βουό (40′ Αραβίδης)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ