Όριτζι: ” Μου αρέσει να σκοράρω τα νικητήρια γκολ”

Τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε παιχνίδι θέλει να δείχνει ο Ντιβοκ Όριτζι και όπως δήλωσε θέλει να σκοράρει τα γκολ που θα χαρίζουν την νίκη στην Λίβερπουλ. Χτες οι «κόκκινοι» επικράτησαν στο τέλος της Νιούκαστλ, με τον νεαρό να χαρίζει το τρίποντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς:
Για το ματς: «Το ματς ήταν μια μεγάλη μάχη και εμείς το γνωρίζαμε από πριν αυτό. Δείξαμε την ψυχή της ομάδας και αν και δεν ήταν εύκολο, παλέψαμε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και ξέρουμε πως αυτό είναι το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Όταν βγήκε τραυματίας ο Σαλάχ, νιώσαμε πως έπρεπε να δώσουμε τα πάντα, για να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης».
Για το γκολ: «Εγώ πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Μου αρέσει να σκοράρω τα νικητήρια γκολ στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη».
Για την πορεία της Λίβερπουλ: « Είναι μια πολύ ξεχωριστή σεζόν για εμάς και μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει εξαιρετικά. Θέλουμε να την κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα τα δώσουμε όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια και ελπίζουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ