Όταν ο Χούντελαρ προδόθηκε από Ολλανδό συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης

Η ισπανική Marca αποκάλυψε μια κρυφή ιστορία του Ολλανδού επιθετικού του Άγιαξ, Χούντελαρ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 36χρονος πλέον επιθετικός, τον Ιανουάριο του 2009 έκανε το ντεμπούτο του στην Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με με την Βιγιαρεάλ. Ο Χούντελαρ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της ισπανικής εφημερίδας AS, στο δεύτερο παιχνίδι του εναντίον της Σπόρτινγκ Χιχόν, με τον τίτλο “Θέλω να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης”. Το άρθρο εξέπληξε τον ολλανδό διεθνή, ο οποίος ποτέ δεν μίλησε με την εφημερίδα ή τον δημοσιογράφο, ο οποίος έγραψε το άρθρο.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Χούντελαρ είχε αστειευθεί, λέγοντας “Αν συνεχίσει έτσι, φεύγω”, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, με τους Ολλανδούς συμπαίκτες του στη Ρεάλ, Άριεν Ρόμπεν, Ρόιστον Ντρέντε, Γουέσλεϊ Σνάιντερ και τον Φαν Ντε Φαρτ. Εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην ομάδα και ο Φαν Νίστελροϊ, ωστόσο δεν ήταν στην συνάντηση.

“Κάποιος με πρόδωσε και δεν ξέρω γιατί. Επειδή στο δείπνο αυτό ήταν μόνο οι Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Ντε Φαρτ, Ντρέντε και εγώ. Και γιατί το έκαναν; Αλλά το χειρότερο, ήταν ότι το δείπνο ήταν στις οκτώ το βράδυ και η ιστορία βγήκε την επόμενη μέρα!”, δήλωσε στον δημοσιογράφο της Marca, Χουάν Ιγκνάσιο Οτσόα. Από τότε ο Χούντελαρ δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν ποιος το έκανε και γιατί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ