Ό,τι καλύτερο μπορεί να κερδίσει

Ο Απόλλων Σμύρνης θα αναμετρηθεί στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών κόντρα στην ΑΕΚ.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία αν και στην τελευταία θέση δεν φαίνεται να τα παρατάει και δεν κλείνεται στα καρέ της.

Το πλάνο είναι ένα η καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στην football league ή στην Σούπερ Λιγκ 2 και την ανάδειξη ταλέντων σε μικρή ηλικία.

Οι πολλές αποχωρήσεις έφεραν στο προσκήνιο παίχτες από την ακαδημία ενώ αποκτήθηκαν και φέρελπιδες ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες άλλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Αυτή η τακτική παρουσιάζεται και από την σημερινή αποστολή που έχει 7 ποδοσφαιριστές που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι την φετινή σεζόν από την Σούπερ Λίγκ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αστράς, Χουάντερσον, Βαφέα, Ζερβόπουλος, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Ντεφεντερίκο, Αγρόδημος, Ακόστα, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε, Ριβέρο, και Βάρκας.

Ο Μπάμπης Τεννές στην ομάδα του Απόλλωνα είναι απρόβλεπτος αλλά η πιθανότερη σύνθεση περιλαμβάνει τους Χουάντερσον, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη και Οριουέλα στην άμυνα, τους Ντ’Ούρσο, Γκίνο, Ντεφερίκο, Μπετινέλι και Ακόστα στο κέντρο ενώ ο Ελ Χέλβε θα βρίσκεται στην κορυφή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ