“Όχι” της Μαρσέιγ στον Γουανιάμα

Ο Βίκτορ Γουανιάμα έψαξε ομάδα για να βρει χρόνο συμμετοχής, με την γαλλική Μαρσέιγ στην οποία προσφέρθηκε, να μην ενδιαφέρεται για τον Κενυάτη μέσο.

Ο αμυντικός μέσος της Τότεναμ βρίσκεται στο Λονδίνο για 4η συνεχόμενη σεζόν και έχει 93 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των Σπιρουνιών, έχοντας σκοράρει και επτά γκολ.

Η πρώτη του σεζόν στο Βόρειο Λονδίνο ήταν γεμάτη, έχοντας 47 εμφανίσεις. Μετά από αυτή τη χρονιά δεν φαίνεται να βρέθηκε και να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ποτσετίνο.

Στην σεζόν που ξεκίνησε φέτος ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί λεπτό και οι Πετεινοί έψαξαν μέχρι και την τελευταία μέρα να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του, είτε πουλώντας τον, είτε δίνοντας τον ως δανεικό.

Η Μαρσέιγ του Βίλας Μπόας, πρώην προπονητή των Τότεναμ και Τσέλσι, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την περίπτωση του Γουανιάμα και έτσι ο θηριώδης αμυντικός χαφ έμεινε στο Τότεναμ Χότσπουρ Στέντιουμ για άλλη μια χρονιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ