Η Ένωση Αγίου Δημητρίου δίπλα στον μικρό Δημήτρη

Δίπλα στον μικρό Δημήτρη η Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου”

Σημαντική κίνηση από την διοίκηση του Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου”, για τον μικρό Δημήτρη που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Τα έσοδα του σημερινού αγώνα της Ένωσης Αγίου Δημητρίου με τον Άρη Αιτωλικού θα διατεθούν στον μικρό Δημήτρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης  Αγίου Δημητρίου Αγρινίου:

«Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου”, τα έσοδα από τον σημερινό αγώνα με τον Άρη Αιτωλικού θα διατεθούν στον μικρό Δημήτρη που παλεύει με τον καρκίνο.

Με καταγωγή από ένα χωριό του Θέρμου, ο μικρός Δημήτρης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να βγει νικητής στη μεγάλη αυτή μάχη που δίνει.

Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Θέρμου, Αποστόλης Κουβαράς μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και άμεσα ευαισθητοποιηθήκαμε, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του σημερινού αγώνα.

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτή την πράξη αγάπης, πιο κάτω αναφέρονται αναλυτικά τα στοιχεία και τα iban των τραπεζών για όποιον φυσικά επιθυμεί να βοηθήσει.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ