Γιάννης Αλεξάκης στο Kingsport.gr: «Τέτοια βράβευση από ηθικής πλευράς δεν έχει ξαναγίνει»

Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2018 και ο προπονητής του, Γιάννης Αλεξάκης, μίλησε στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά συγχαρητήρια για το βραβείο του Αριστείδη. Θα ήθελα ένα σχόλιο για το βραβείο αυτό.

«Είναι η επιβράβευση όλων των κόπων που έχουμε κάνει, γιατί βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί πάει “πακέτο” η διαδικασία. Προπονητής και αθλητής πάντα μαζί. Είναι η επιβράβευση όλων των κόπων λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται. Σε αγώνες έχει πάρει πάρα πολλά μετάλλια, αλλά τέτοια βράβευση από  ηθικής πλευράς δεν έχει ξαναγίνει».

Για τη συνεργασία που έχετε, που δουλεύετε δέκα χρόνια:

«Είναι πάρα πολύ καλή η συνεργασία μας και γι’ αυτό είμαστε ακόμα μαζί. Και τα αποτελέσματα που έχουμε κάνει, με κορυφαία αποτελέσματα στο Λονδίνο το 2012. Και η υπομονή από’ κει και πέρα, το να αντέξει άλλα 2-3 χρόνια, για να μπορέσει και φέτος να κατακτήσει τα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό.

Και μια ευχή για τις γιορτές:

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρά και η αθλητική νοοτροπία και η αγάπη για τον αθλητισμό να είναι σε όλους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ