Έβερτον και Άρσεναλ για Αντσελότι

Ο ατζέντης του Κάρλο Άντσελότι βρέθηκε στο Λονδίνο προκειμένου να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της Έβερτον με την Έβερτον, εν μέσω ενδιαφέροντος και από την Άρσεναλ.

Ο Ιταλός τεχνικός απολύθηκε από τη Νάπολι αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο Αγγλικών συλλόγων. Οι “κανονιέρηδες” είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι. Όμως δε παίζουν μόνοι τους, καθώς τα “ζαχαρωτά” φαίνονται πρόθυμα να προσφέρουν συμβόλαιο 2,5 ετών για να τον δελεάσουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sun, οι εκπρόσωποι του Αντσελότι  βρέθηκαν στο Λονδίνο την Τετάρτη το βράδυ για να συναντηθούν με στελέχη της Έβερτον.

Ο 60χρονος τεχνικός μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, όμως δε παρέλειψε να ευχαριστήσει την Νάπολι στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

“Όλες μου τις ευχαριστίες στο σύλλογο, στους εργαζομένους του, στους παίκτες μου, στο επιτελείο μου και στον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δόθηκε να ζήσω μία μεγάλη εμπειρία σε μία υπέροχη πόλη όπως η Νάπολη. Forza Napoli για πάντα”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*