Α1 Γυναικών: Άνετη νίκη Παναθηναϊκού, εξαιρετικό ντεμπούτο για Ρίντ

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Παναθηναικός νίκησε στο κλειστό “Π.Γιαννακόπουλος” τα Μελίσσια με 76-39 για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών του μπάσκετ.

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για τις “πράσινες” οι οποίες βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 6-2 και παραμένουν μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναικός έπαιξε ωραίο μπάσκετ και κατάφερε να ελέγξει από το ξεκίνημα του ματς το ρυθμό του αγώνα και όσο περνούσαν τα αγωνιστικά λεπτά τόσο η ομάδα ανέβαζε στροφές και έβγαζε ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κάτι που ικανοποίησε πλήρως την Ελένη Καπογιάννη με την Ελληνίδα προπονήτρια της ομάδας να μοιράζει εξαιρετικά την τράπουλα του χρόνου δίνοντας λεπτά συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες.

Εξαιρετικό ντεμπούτο για την νεοαποκτηθείσα Τσάστιτι Ριντ η οποία σταμάτησε στους 22 πόντους και έδειξε με το καλησπέρα ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, Η Σαμάνθα Μακέι είχε 14 με πολύ καλά ποσοστά ενώ Καρακασίδου και Τάνσταλ είχαν απο 9.

Από την ομάδα των Μελισσίων που αγωνίστηκαν χωρίς ξένες Στεφάνου με 9 και Ναυροζίδου με 8 ήταν οι πρώτες σκόρερ.

Μια πολύ όμορφη σκηνή διαδραματίστηκε στο τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Παναθηναϊκού σύσσωμη να εύχεται τα χρόνια πολλά στην Άσπα Καλαμπάκου η οποία είχε τα γενέθλια της

Ο Παναθηναικός ξεκίνησε δυνατά και αποφασισμένος να καθαρίσει την υπόθεση νίκη από την αρχή και κατάφερε να προηγηθεί με 17-8 στο πρώτο δεκάλεπτο με την Ρίντ να δείχνει τα πρώτα θετικά δείγματα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναικός συνέχιζε να πιέζει σε άμυνα και επίθεση και έφτασε στο +20(33-13 στο 15ο λεπτό) καθαρίζοντας ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο την υπόθεση νίκη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 39-23.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε ο Παναθηναικός συνέχιζε να βγάζει ενέργεια στην άμυνα ενώ στην επίθεση η Τένσταλ με την Ρίντ έκαναν όλη τη δουλειά για το 54-31 του 30ου λεπτού.

Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναικός έκανε συντήρηση με την Ελένη Καπογιάννη να βάζει στο παρκέ όλες τις παίκτριες που είχε στον πάγκο. Επιθετικά η Τσάστιτι Ριντ συνέχιζε να φορτώνει με πόντους το αντίπαλο καλάθι με το ατομικό της κοντέρ να σταματάει στους 22 και το τελικό σκόρ στο 76-39.

Επόμενος αντίπαλος για τις “πράσινες” η Ελευθερία Μοσχάτου.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 22, Μαυράκη, Κοιλιά Π.,Μούλη 6, Καλαμπάκου 3 (1), Καρακασίδου 9 (1), Πολίτη 2, Δίελα 5 , Πρίφτη, Μακέι 14 (1), Κουκή 6, και Τένσταλ 9

ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Ναυροζίδου 10, Στεφάνου 9, Πατέρα, Παναγιωτίδη, Κοιλιαρίδη 2, Σταμούλη, Ζακυνθινού 2, Κουκή 7, Κωνσταντινίδου, Κουργιά, Γιαμπάνη 9 και Μπαλιούση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ