Η Εθνική Ελλάδας στην «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Στο Σέτσιν στρέφεται το επόμενο πενταήμερο το ενδιαφέρον της ενόργανης γυμναστικής. Εκεί, στην πολωνική πόλη, από την Τετάρτη (10/4) έως και την Κυριακή (14/4), θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 275 αθλητών και αθλητριών (166 άνδρες, 109 γυναίκες) από 40 χώρες.

Ανάμεσά τους, ωστόσο δεν θα βρίσκεται ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος προέρχεται από εγχείριση στον ώμο. Έτσι, θα πάρει τέλος το εκπληκτικό σερί νικών που είχε δημιουργήσει το 2015 στο Μονπελιέ, το 2016 στην Βέρνη, το 2017 στο Κλουζ και το 2018 στη Γλασκώβη.

Ο «άρχοντας των κρίκων» είχε ακόμη ένα ανεπανάληπτο σερί, καθώς επί 3 χρόνια παρέμεινε αήττητος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκοί Αγώνες), έχοντας πετύχει από τον Απρίλιο του 2016 το «9 στα 9» σε χρυσά μετάλλια! Απών και ο έτερος πρωταθλητής των κρίκων, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (6ος το 2017), ο οποίος επίσης προέρχεται από επέμβαση και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*