Ισοπεδωτικός ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός σκόρπισε στους πέντε ανέμους (5-0) τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο, στην αυλαία της 24ης αγωνιστικης της Σούπερ λιγκ. Με τον Παναιτωλικό να επιστρέφει στις νίκες, και τον Ιστορικό βυθίζεται στην βαθμολόγια.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε δυναμικά και αποτελεσματικά ανοίγοντας το σκορ με την κεφαλιά του Άργκους στο 6΄.Ο Πανιώνιος απάντησε με το γύρισμα του Ντουρμισαι αλλα η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Γιαννακόπουλου. Τα καναρίνια που είχαν τις επιθετικές πρωτοβουλίες διεύρυναν το δείκτη του σκορ 2-0 με τον Μπαΐροβιτς, έπειτα από το λάθος του Σταυρόπουλου πήρε ο Μανά και έδωσε στον Σουηδό φορ .

Λίγο πριν το φινάλε η ομάδα του Δέλλα έκανε το 3-0 με δράστη τον Μάζουρεκ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από την σέντρα του Μαρινάκη.

Στην επανάληψη ο  Ντουρμισάι με τον Μανθάτη προσπάθησαν να κάνουν αισθητή  την παρουσία τους, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ στο 47΄. Όμως ο Παναιτωλικός απάντησε με το 4-0 με σκόρερ τον Μάζουρεκ. Μετά το γκολ οι Αγρινιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κλείνοντας στην άμυνα τον Πανιώνιο ο οποίος αδυνατούσε να γίνει επικίνδυνος. Στο 60΄ οι πάνθηρες έμεναν με δέκα παίκτες λόγο  της αποβολής του Κότσιτς. Το αριθμητικό μειονέκτημα του Πανιωνίου, το εκμεταλλεύτηκε άψογα ο Παναιτωλικός  ο οποιος δεν κατέβασε ταχύτητα και στο 72΄εκανε  το 5-0 με τον Ουίλιαν  έπειτα από την σέντρα του  Αμαράλ .

Πλέον ο Παναιτωλικός είναι στην έκτη θέση και προσπέρασε τον Παναθηναϊκό με τους Αγρινιώτες να κάνουν όνειρα για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο .  Αν και μπροστά τους έχουν τρία πολύ δύσκολα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Παναιτωλικός :   Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Αργκους, Μιχάι, Αμαράλ, Τσιγγάρας (73΄ Γκούγκα), Ντίας, Μανά, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (75΄ Βασιλούδης), Μπαϊροβιτς (62΄ Μάρκος Πάουλο)

Πανιώνιος : Μανοϊλοβιτς (53΄ Μαλέρμπ), Παπαγεωργίου, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος (52΄ Μπανανά), Κότσιτς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Μανθάτης, Αρτσε (66΄ Ρέντζας), Ντουρμισάι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ