Μια ανάσα από την Ίντερ ο Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ και ο Άντονιο Κόντε έχει σε υψηλή εκτίμηση τον Γάλλο επιθετικό και είναι πολύ κοντά στο να τον φέρει στο Μιλάνο.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ έχει συνυπάρξει με τον Γάλλο επιθετικό για μερικούς μήνες το 2018 και οι σχέσεις του ήταν αρκετά καλές, χρησιμοποιώντας τον τότε πολλές φορές ως βασικό.

Πλέον, η καριέρα του Ζιρού έχει πέσει αρκετά αλλά για την Ιταλική ομάδα αυτό είναι κάτι θετικό καθώς μπορεί να τον αποκτήσει σε αρκετά χαμηλή τιμή, με βάση τις επιτυχίες της καριέρας του.

Η Τσέλσι αναμένεται να λάβει εξήμιση εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους και το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια δυόμιση ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ατζέντης του 33χρονου Γάλλου θα βρεθεί στην Ιταλία για να διευθετηθούν τα τελευταία ζητήματα.

Ακόμα, η Ίντερ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν αλλά και του Σπινατσόλα ενώ στην “πόρτα” της εξόδου βρίσκονται οι Πολιτάνο και Μπαρμπόσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ