Μπαρτζώκας: “Έχουμε χάσει πολύ σημαντικούς παίκτες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν τον αγώνα με τη Βιλερμπάν για τα πολλά προβλήματα του Ολυμπιακού, την απαιτούμενη ετοιμότητα όσον αγωνιστούν, αλλά και τις δύο προσθήκες που έκαναν οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικότερα:

Μιλώντας για το προσεχές παιχνίδι με την Βιλερμπάν, ο Έλληνας κόουτς τόνισε: «Θα το αντιμετωπίσουμε την δέουσα σοβαρότητα. Είναι πολύ αθλητική ομάδα, επιτίθεται στην μπάλα. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερο προβλήματα από ο,τι με την ΤΣΣΚΑ. Είμαστε με ακόμη -2 παίκτες. Ελπίζω ότι θα παλέψουμε πάλι, θα είμαστε ενωμένοι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το κλειδί. Χρειάζεται συνεργασία από όλους τους παίκτες, να παλέψουν για κάθε φάση. Πολλές φορές, όταν έχεις πολλές απουσίες, η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα και μετρούν άλλα πράγματα». 

Συνεχίζοντας, για τις απουσίες των παικτών προσέθεσε: «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Έχουμε χάσει πολύ σημαντικούς παίκτες. Έχουμε θέματα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι που θα παίξεις και ίσως να είσαι σε εγρήγορση. Είναι και η προπόνηση. Με τόσες απουσίες, δεν γίνεται καλή προετοιμασία».

Για τους λόγους της απόκτησης των ΜακΚίσικ και Μπάικς, απάντησε: «Καταρχάς γιατί αριθμητικά χρειαζόμασταν παίκτες. Για να τους επέλεξα, σημαίνει ότι τους πιστεύω. Για τον ΜακΚίσικ έχω παραπάνω από θετική άποψη. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάικς. Δεν ήθελα να πάρω βιαστική απόφαση. Αυτοί οι παίκτες έχουν προοπτική και για του χρόνου. Είναι καλοί παίκτες».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*