Σωτήριο γκολ από τον Άργκους

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Παναιτωλικός καθως πήρε την νικη με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν κακός έχοντας την φλύαρη την κατοχή ωστόσο του έλειπε η ολοκληρωμένη φάση, καθως ο Μάζουρεκ δεν μπόρεσε σε τρεις περιπτώσεις να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νεόφυτου. Ο ΠΑΣ αν και δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Η πρώτη ευκαιρία ήταν  με τον Νικολιά στο 31΄ όμως ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε. Στο 35΄ο Μάνος έκανε σουτ αλλά πέρασε η μπάλα άουτ.

Στο 37΄ οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλη ευκαιρία με τον Νικολιά να σουτάρει αλλά ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ, την ασίστ την έδωσε ο Σεργκελασβίλ από την δεξιά πλευρά που είχε πρόβλημα ο Παναιτωλικός. Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στον ΠΑΣ διότι το σουτ του Μάνου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη το ματς είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά καθως και οι δυο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία, στο 47΄ο ΠΑΣ με το σουτ του Μάνου, ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε. Τα καναρίνια απάντησαν με  τον  Μιχάι ο Νεόφυτος  απομάκρυνε με δυσκολία.

Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός άρχισε να παίρνει μέτρα και να απειλεί με το δοκάρι στο 62΄στην κεφαλιά του Μάζουρεκ. Στην συνέχεια του αγώνα οι Αγρινιώτες είχαν συγκέντρωση στο παιχνίδι τους. Στο 72΄ο Μάζουρεκ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Νεόφυτου ο οποίος σταμάτησε τον κίνδυνο για την ομαδα του. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλευτικέ στο έπακρο το κάλο του διάστημα έκανε  το 1-0 στο 79΄με την κεφαλιά Άργκους έπειτα από την σέντρα του Μάρκος Πάολο.  Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα του Δέλλα διαχειρίζονταν εύκολα το προβάδισμα το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Το γκολ του Άργκους έδωσε σφυγμό στην ομάδα του στην μάχη που κάνει για την πεντάδα.

Πλέον ο Παναιτωλικός έχει 30 βαθμούς και είναι μια ανάσα πίσω από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα  παραμένει στη 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με τον δεύτερο της Football League.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Παναιτωλικός : Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Ντίας, Λουσέρο (&8′ Μάρκος Πάουλο), Μασουρέκ, Μανά (59′ Γκούγκα), Ουίλιαν, Μοράρ (78′ Μπάιροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα : Μιχαήλ (84′ Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κάργας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Νικολιάς, Βιντάλ (76′ Πάντελιτς), Μάνος, Λεό (77′ Νάουμετς).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ