Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για τον Πέντρι

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Λας Πάλμας, για την απόκτηση του Πέντρι. Όλοι στη Βαρκελώνη είναι χαρούμενοι με την προσθήκη του 17χρονου Ισπανού επιθετικού. Η Λας Πάλμας πρόσθεσε 5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της, από την μεταγραφή του πιτσιρικά.

Ο προπονητής της Μπάρτσα, Κίκε Σετιέν πιστεύει στον νεαρό ποδοσφαιριστή και θέλει να τον δει σε δράση το συντομότερο δυνατόν. Γι’ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει μαζί του τον Πέντρι στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Ο 17χρονος έχει υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια με την Μπαρτσελόνα. Ακόμη, υπάρχει ειδική ρήτρα, η οποία αναφέρει πως δεν θα παίξει στη Μπαρτσελόνα Β, εκτός εάν ανέβει στην Segunda Division.

Το πλάνο των Καταλανών είναι ο Πέντρι να βρίσκεται στην βασική προετοιμασία της ομάδας. Στην συνέχεια ο Σετιέν θα αποφασίσει, εάν θα περάσει την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Εάν όχι, πιθανόν να δωθεί δανεικός σε ομάδα εκτός Ισπανίας.

Ως πρώτη επιλογή είναι η ομάδα του Άγιαξ. Όμως, εντός των ισπανικών συνόρων, υπάρχουν τρεις υποψήφιοι. Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρεάλ Μπέτις και Θέλτα έχουν κινηθεί για τον δανεισμό του νεαρού και σίγουρα θα αποτελέσουν επιλογή, αν δεν καταφέρει να μείνει στην πρώτη ομάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ