Φέρτε τους τον γιατρό!

Αγκαλιά με τον τίτλο είναι πια ο ΠΑΟΚ, που «διέλυσε» με 3-1 τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League και αυξάνει τη διαφορά στους +9.

Το μανιασμένο ξεκίνημα του «Δικεφάλου» που επέφερε τα δυο γρήγορα γκολ μέχρι το 20’, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους «ερυθρόλευκους» που σήμερα είχαν αρκετά θέματα στα άκρα της άμυνα, αφού τόσο ο Ζαμπά, αλλά και ο Καντουρί που δημιούργησαν ρήγματα.

Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ και Άκπομ που συνεχίζει το αήττητο σερί του, ενώ για τον Ολυμπιακό είχε μειώσει ο Ποντένσε.

Ο αγώνας:

Από την αρχή φάνηκε ότι ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Ο Μαουρίσιο για λίγο δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Σα και του μακρινό σουτ του Χριστοδουλόπουλου πήγε λίγο άουτ.

Στο 3’ ο Μπίσεσβαρ άνοιξε στον Βιεϊρίνια, αυτός σύγκλινε, σούταρε η μπάλα βρήκε σε κάποιον παίκτη του Ολυμπιακού, σηκώθηκε και παρά την παρά την προσπάθεια του Σα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει μέχρι το 10’ δυο τρεις στατικές φάσεις σε καλά σημεία, αλλά χωρίς να απειλήσουν την εστία του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ πριν τη συμπλήρωση του 20’ πέτυχε και το δεύτερο του τέρμα. Ο Ζαμπά ανοίχθηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, Άκπομ έπιασε την κεφαλιά, την γύρισε προς τον Μπίσεσβαρ και αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν μπει με αρκετή όρεξη και κάθε φορά που ανέβαιναν στα καρέ του Ολυμπιακού απειλούσαν, έτσι και το 29’ που το μακρινό σουτ του Σάκχοφ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ και σουτ του Μπίσεσβαρ από το σημείο του πέναλτι, το έδιωξε ο Σα.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ να νικάει με 2-0, να έχει δυο κλασικές ακόμα ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ, χωρίς όμως να το πετύχει. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, αλλά γύριζε τη μπάλα ανούσια έξω από την περιοχή.

ΟΙ δυο ομάδες με την αρχή του δευτέρου μέρους, προσπαθούσαν να επιβληθούν η μια στην άλλη, αλλά αμφότεροι είχαν αρκετά λάθη. Ο Σα στο 62’ πρόλαβε τον Καντουρί την τελευταία στιγμή, πριν πλασάρει με αυτή τη φάση να ήταν η καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στο 69’ ο Άκπομ πλάσαρε, σκόραρε, αλλά ήταν από θέση offside όπως υπέδειξε ο επόπτης. Ο Άγγλος όμως στο 82’ έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι από τον Σα και τον νίκησε για το 3-0.

Στο 87΄ο Ντίαζ σούταρε, ο Πασχαλάκης έδιωξε και ο Ποντένσε έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία.

 

Σκόρερ:  3’ Βιεϊρίνια, 19’ Μπίσεσβαρ, 82’ Άκπομ – 87’ Ποντένσε

Κίτρινες:  Σάκχοφ, Καντουρί, Κρέσπο – Βούκοβιτς, Γκερέρο, Τοροσίδης, Χασάν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80’ Γιαννούλης), Σάκχοφ (53’ Ολιβέιρα), Μαουρίτσιο, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Καντουρί (84’ Πέλκας), Άκπομ

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Ίνγκασον, Λημνιός, Σφιντέρσκι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο (46’ Καμαρά), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (46’ Ντίαζ), Γκερέρο, Φορτούνης (76’ Χασάν)

Αναπληρωματικοί: Λοντίγκιν, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μιράντα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ