Χάλκινο μετάλλιο ο Πρώιος

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Γιάννης Πρώιος στον αγώνα τεχνικής κατάβασης που διεξήχθη στην Αυστρία πραγματοποιώντας την καλύτερη επίδοση.

Ο Έλληνας ανεβάζει συνεχώς τους ρυθμούς προσπαθώντας να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Που υπέστη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Πρώιος μια ημέρα νωρίτερα κατέβαλε την 13η θέση.

Την άμεσος επόμενη ο Πρώιος ήταν καταπληκτικός τερματίζοντας με χρόνο 1:33,94 και 54,19 βαθμούς FIS, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Επίσης, σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Μπάκας Αστέριος στο Ερζερούμ της Τουρκίας σήμερα 18.12.2019. Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης με συνολικό χρόνο 1:30,23 και 87,26 βαθμούς FIS κατετάγει στην 4η θέση, επίδοση που του βελτιώνει την διεθνή του βαθμολογία και αποκτά προβάδισμα πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων 2020.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ