Έβαλε… Φωτιά και έμεινε στο “μηδέν”

Άφησε δύο βαθμούς ο Ολυμπιακός στο Βόλο, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ, ενώ δεν δόθηκε πέναλτι.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αστοχία τους και τα δοκάρια, ήταν η αιτία που δεν έφτασαν στο γκολ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία δέκα μηνών.

Το ματς

Με το 4-4-2 των τελευταίων αγώνων, παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας στην άμυνα, Μπουχαλάκης και Καμαρά στον άξονα, Μπρούνο και Μασούρας στα άκρα και Σουντανί-Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν από την αρχή του παιχνιδιού την κατοχή, ωστόσο οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών διαμαρτύρονται για την ακύρωση κανονικού γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ, αλλά και τον ενδεχόμενο μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Αραμπί στην περιοχή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Επιπλέον, οι Μπρούνο και Σουντανί αποχώρησαν τραυματίες, αναγκάζοντας τον Πέδρο Μαρτίνς σε δύο αναγκαστικές αλλαγές από το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ανέβηκε, έκανε ευκαιρίες, αλλά λόγω αφενός της αστοχία, αφετέρου των δοκαριών δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού όσο περνούσε η ώρα, αύξαναν την πίεσή τους, με το γκολ ωστόσο να μην έρχεται.

Στο 7’ ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή απευθείας, με τον Σα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 17’ ο Σουντανί πέτυχε γκολ, ωστόσο ο διαιτητής μετά τις οδηγίες από το VAR το ακύρωσε ως οφσάιντ. Ωστόσο το ριπλέι έδειχνε ότι ενώ η φάση ήταν οριακή, ο Σουντανί καλυπτόταν.

Στο 24’ ο Μπουχαλάκης έδωσε στον Μασούρα και αυτός στον Ελ Αραμπί, ωστόσο το τελείωμά του δεν ήταν καλό.

Στο 31ο λεπτό, ο Μπρούνο ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και έδωσε τη θέση του στον Λοβέρα. Μετά από αυτή την αλλαγή, ο Αργεντινός πέρασε στα αριστερά και ο Μασούρας δεξιά.

Στο 42ο λεπτό, ο Μουνίθ εκτέλεσε νέο φάουλ, με τη μπάλα να περνά λίγα εκατοστά έξω από το δοκάρι του Σα.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σεμέδο έκανε ένα μακρινό σουτ, που πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη.

Δύο λεπτά μετά, ο Ελ Αραμπί ύστερα από ατομική προσπάθεια σούταρε, αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μπα στην διάρκεια της φάσεις φάνηκε να ανατρέπονται μέσα στην περιοχή. Ο Φωτιάς πήγε να ελέγξει τη φάση μέσω του VAR, αλλά δεν έδειξε παράβαση.

Στο 52’ μετά από σέντρα του Λύρατζη από δεξιά, κακή έξοδο του Σα, ο Σεμέδο βρήκε τη μπάλα και παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.

Στο 62’ σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Λοβέρα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη και πέρασε εκτός. Ένα λεπτό μετά, ύστερα από σέντρα του Μασούρα από δεξιά

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Μασούρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Ελ Αραμπί στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

Στο 67’, σέντρα του Λύρατζη από τα δεξιά, κεφαλιά του Τόρες και δύσκολη επέμβαση του Σα, ενώ έδιωξε ο Σεμέδο μετά.

Στο επόμενο λεπτό, ο Μασούρας μετά από αντεπίθεση έδωσε στον Ελ Αραμπί που σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 72’ ο Λοβέρα εκτέλεσε κόρνερ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 82’ ο Ελ Αραμπί πήρε τη μπάλα από τον Λοβέρα και έκανε άστοχο σουτ.

Στο 88’ ο Μπουχαλάκης έκανε συρτό σουτ, αλλά ο Τσοκάνης έδιωξε σε κόρνερ.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε δύο προσπάθειες, τις οποίες απέκρουσε ο Γκαραβέλης.

Αυτή ήταν η 5η ισοπαλία του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στους 38 βαθμούς, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ που αύριο υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Ατρόμητο.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Φερράρι, Τσίκα, Ντεντάκης, Μπαλογιάννης, Τσοκάνης, Γέντρισεκ (66′ Τσαούσης), Μουνίθ, Λύρατζης, Τόρες (90+2′ Μάντζης)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο (31′ Λοβέρα), Μασούρας (78′ Χριστοδουλόπουλος), Σουντανί (45+1′ Γκερέρο), Ελ Αραμπί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ