Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο(vid)

Ένας χρόνος σχεδόν έχει περάσει από τη στιγμή που ο Παύλος Γιαννακόπουλος πέρασε τον Αχέροντα για την αιώνια κατοικία του σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρευρεθεί σύσσωμη στο ετήσιο μνημόσυνο που θα τελεστεί την Κυριακή(9/6) από το πρώτο νεκροταφείο Αθηνών.

Ο αείμνηστος διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού απεβίωσε τα ξημερώματα της 10ης Ιουνίου 2018  σε ηλικία 89 ετών, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το “τριφύλλι” όσο ελάχιστοι στην ιστορία του αθηναϊκού συλλόγου.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άρχισε την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό στις 10 Ιουνίου 1971, όταν συμπεριλήφθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ως απλό μέλος. Δεν σταμάτησε να ασχολείται με την αγαπημένη του ομάδα μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και συνεργάτιδες του Παύλου Γιαννακόπουλου στη ΒΙΑΝΕΞ

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ