Έσπασε το αήττητο στην έδρα της και πέρασε από τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Η ομάδα της Λαμίας προσπάθησε να κρατήσει το αήττητο σερί της αλλά δεν τα κατάφερε σε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, καθώς ηττήθηκε με 0-4.

Σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 40′, στο 51′ και στο 81′ σημειώνοντας χατ τρικ, ενώ ενδιάμεσα σκόραρε ο Ματιέ Βαλμπουενά, με πέναλτι στο 70′.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πίεζαν πολύ την ομάδα της Λαμίας.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 21’ λεπτό με τον Μπουχαλάκη που έπαιξε το 1-2 με τον Βαλμπουενά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 31’ λεπτό με τον Δημούτσο που έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μετά από δυο λεπτά ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπα με κεφαλιά βρήκε τα δοκάρια της Λαμίας.

Στο 40ο λεπτό ο Ελ Αραμπί με φοβερή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερος και έτσι ο Ελ Αραμπί στο 51’ λεπτό εκμεταλλευόμενος το λάθος του Βάντερσον μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε να κάνει πάσα αριστερά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Πλιάτσικα, γύρισε πίσω στον Μαρκινό, που με δυνατό σουτ σκόραρε για το 0-2.

Στο 69’ λεπτό ο Τσιμίκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πλιάτσικα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 70′ ο Βαλμπουενά που έκανε και το 0-3 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο 81’ λεπτό με σουτ που κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα, ο Ελ Αραμπί έκανε το χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. Ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Μασούρα και στην επιστροφή ο Ελ Αραμπί σκόραρε.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Ρόμανιτς πέρασε από την άμυνα του Ολυμπιακού ανενόχλητος όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο.

Κίτρινες κάρτες: Μπα, Σεμέδο, Πλιάτσικας (κόκκινη / 2 κίτρινες)

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87’ Βλαχομήτρος), Τιρόνε (77’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72’Σάλιακας), Καραμάνος

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (76’ Γκερέρο), Μασούρας, Μπενζιά (64’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (85’ Χριστοδουλόπουλος)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ