Έ”Χ”ασε βαθμούς στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Δύο βαθμούς άφησε στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Μια ισοπαλία που έρχεται πριν από το παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά και το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Ματιέ Βαλμπουενά με πέναλτι στο 55’, ενώ για τον Πανιώνιο ισοφάρισε ο Εμμανουηλίδης στο 88’.

Το ματς

Καλύτερος συνολικά ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά από τα άκρα και βρήκε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλμπουενά. Ο Πανιώνιος αρκέστηκε σε κάποιες αντεπιθέσεις, μία από τις οποίες στο 88ο λεπτό έφερε την ισοφάριση για τον Εμμανουηλίδη.

Στο 12’ έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε σέντραρε για τον Λοβέρα, όμως ο Μαλέρμπ απέκρουσε την κεφαλιά του.

Στο 23’ ο Μπουχαλάκης σούταρε, με τον Μαλέρμπ να διώχνει δύσκολα.

Στο 26’ ο Τσιμίκας έκανε ένα πολύ καλό σουτ, με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από τη συμβολή των δοκών.

Στο 42’ ο Ποντένσε ύστερα από ένα εξαιρετικό σλάλομ από αριστερά προς τα μέσα, πέρασε από τρεις, σούταρε με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μαλέρμπ.

Ένα λεπτό μετά, ο Ποντένσε έβγαλε σέντρα, ο Γκερέρο έκανε την κεφαλιά που πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Μαλέρμπ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ματιέ Βαλμπουενά πέρασε στο ματς αντί του Μασιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος δεν πρόσφερε κάτι.

Στο 54ο λεπτό, ο Γκασπάρ έβγαλε σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπανικολάου, με τον Κομίνη να καταλογίζει το πέναλτι. Στο 55’, ο Βαλμπουενά το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-1.

Στο 77’ ο Ποντένσε σούταρε από μακριά, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Παπανικολάου και βγήκε κόρνερ.

Στο 79’ ο Βαλμπουενά σούταρε από μακριά, ο Μαλέρμπ έδιωξε δύσκολα και στη συνέχεια ο Γκασπάρ από πλάγια δεξιά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία.

Στο 88’ ο Εμμανουηλίδης έκανε ατομική ενέργεια περνώντας τον Τσιμίκα, βγήκε φάτσα με τον Σα και πλάσαρε για το 1-1.

Στο 92’ ο Μασούρας έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 96’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με τον Μαλέρμπ να αποκρούει σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στους 27 βαθμούς, 3 περισσότερους από τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται αύριο υποδεχόμενος τη Λάρισα. Εάν ο “δικέφαλος του βορρά” επικρατήσει, τότε οι δύο ομάδες θα είναι ισόβαθμες στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου (80’ Εμμανουηλίδης), Κόρμπος, Οικονομίδης (87’ Γρίβας), Άρσε, Αραμπούλι, Γ. Μασούρας (52’ Ουμάρ Καμαρά)

Ολυμπιακός: Σα, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μεριά, Σεμέδο, Καμαρά (90+1′ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Σουντανί (73’ Γ. Μασούρας), Ποντένσε, Λοβέρα (46’ Βαλμπουενά), Γκερέρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ