Ήταν καλύτερος, έμεινε στην ισοπαλία

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Γουλβς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα παιχνίδι που, όπως τα περισσότερα αυτής της εβδομάδας, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Ενώ όσον αφορά τον επαναληπτικό στο «Μολινό», κανείς δεν γνωρίζει το εάν και το πότε θα διεξαχθεί. Θεωρητικά είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Πέμπτη, αλλά λόγω της πανδημίας αναβάλλονται οι διοργανώσεις η μία μετά την άλλη και έτσι τα πάντα είναι στον αέρα.

Σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 54’, ενώ για την Αγγλική ομάδα ο Πέδρο Νέτο στο 67’.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρούμπεν Σεμέδο με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 28’.

Το ματς

Με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος, αλλά τις φάσεις να είναι λιγοστές κύλισε το πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σεμέδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε δυνατά, άνοιξε το σκορ, αλλά η Γουλβς από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε στροφές και έφτασε στην ισοφάριση.

Στο 14’ ο Τσιμίκας έβγαλε σέντρα, ο Μασούρας έκανε κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από κόντρα.

Στο 28’ ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες. Ο Ζότα έφυγε μόνος του και λίγο πριν μπει στην περιοχή τετ-α-τετ με τον Σα, ο Ρούμπεν Σεμέδο τον ανέτρεψε λόγο έξω από την περιοχή και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 23’ ο Καμαρά σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Ρουί Πατρίσιο χωρίς να δυσκολευτεί.

Ένα λεπτό μετά, ο Ελ Αραμπί έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Μασούρα που πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, ο Μαροκινός φορ ήταν εκτεθειμένος.

Στο 33’ ο Πέδρο Μαρτίνς θέλοντας να μην έχει κενά στην άμυνα, πέρασε τον Σισέ στη θέση του Μασούρα.

Στο 54ο λεπτό ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Καμαρά έδωσε εξαιρετική πάσα στον Γκιλιέρμε, αυτός μπήκε από δεξιά και σχεδόν από τη γραμμή του άουτ γύρισε για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος σε κενή εστία, μιας και ο Ρουί Πατρίσιο ήταν εξουδετερωμένος, έκανε το 1-0! Αυτό ήταν το 7ο φετινό ευρωπαϊκό γκολ του Μαροκινού.

Στο 59’ ο Χιμένες βγήκε φάτσα με τον Σα και λίγο πλάγια, έπιασε δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε έξω σε κόρνερ, αφού βρήκε στο πρόσωπο του Πορτογάλου.

Στο 60’ ο Νέβες σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 67’ η Γουλβς ισοφάρισε. Σε κομπίνα σε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μουτίνιο πάτησε για τον Νέτο που έκανε χαμηλό σουτ και αφού κόντραρε στον Μπουχαλάκη κατέληξε στα δίχτυα του Σα.

Στο 73’ ο Κώστας Φορτούνης πέρασε στο ματς αντί του Ελ Αραμπί.

Στο 80’ ο Νέτο μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε και ο Σα μπλόκαρε.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μασούρας (33’ Σισέ), Βαλμπουενά (84’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (73’ Φορτούνης)

Γουλβς (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Σαΐς, Κοαντί, Μπόλι, Βινάγκρε (79’ Ποντένσε), Ντόχερτι (46’ Νέτο), Νέβες, Μουτίνιο (85’ Ντεντονκέρ), Ζότα, Τραορέ, Χιμένες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ