Ήττα για την Μαρσέιγ με το καλημέρα, γκολ ο Κουλούρης

Για την πρώτη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος η Μαρσέιγ ηττήθηκε στο «Βελοντρόμ» 0-2 από την Ρεμς .

Η ομάδα του Βίλας Μπόας έκανε κακή εμφάνιση με αποτέλεσμα να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι που πατούσαν καλύτερα προηγήθηκαν στο 58΄με τον Ντιά . Το σύνολο του Νταβίντ Γκιον  κλείδωσε το τρίποντο  στο 90΄ με τον Νοτιοκορεάτη, Σουκ Χιούν-Γιουν.

Η Μπρεστ κόλλησε 1-1 με την Τουλούζ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25΄ με τον Αουτρέτ. Όμως ο Κουλούρης ισοφάρισε για την ομάδα του στο 89΄.

Η Μονπελιέ παρόλο που είχε την κατοχή του ματς γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Ρεν. Τα γκολ της αναμέτρησης  τα πέτυχαν οι Μορέλ και Τέιρ στο 6΄και 69΄ αντίστοιχα.

Η Ανζέ ισοπέδωσε 3-1 την Μπορντό στο «Σταντ Ζαν Μπουέν», οι «Γιρονδίνοι» προηγήθηκαν  στο 4΄ με τον Ντε Πρεβιλ. Όμως η χαρά κράτησε για λίγο καθως Αντελαίντ στο 27΄ έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο πέτυχαν άλλα δυο γκολ στο 33’ με τον Λαγκέ και Μανγκανί στο 45΄. Το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η Σεντ Ετιέν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Ντιζον  με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5΄ με τον Αμουμά. Στο 11΄ ο Αολού εκανε το 0-2. Η Ντιζόν το μόνο κατάφερε ήταν μειώσει στο 34΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταβάρες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ